Mi hvatamo momente i stvaramo uspomene.
Slider

< Nazad

Najzabavnije fotografisanje!

Bez obzira da li su Vaša deca još bebe ili su odrasli ljudi, porodična fotografija je nešto što uvek gledamo sa osmehom na licu.

To su profesionalne slike koje volimo da držimo na zidu, listamo u albumu ili se ponosimo njima na društvenim mrežama.

U pakete naših usluga uključeno je i šminkanje i stilizovanje kose za majku porodice. Dok je majka porodice u iskusnim rukama naše šminkerke, fotograf koristi vreme da se bolje upozna sa decom i opusti ih za fotografisanje. Deca bivaju unapredjena u pomocnike fotografa i pomažu fotografu kod porodičnog fotografisanja. Dobijaju „tajne“ zadatke, da golicaju, provlače se kroz noge, poljube mamu, tatu, seku, batu… i slične zabavne aktivnosti.

I dok se Vi igrate sa svojom decom, mi hvatamo momente i stvaramo uspomene koje će da traju. Ljubav, osmesi i bliskost, to je ono što želimo da uhvatimo na porodičnim fotografijama.

Da bi fotografije učinili još zanimljivijim i originalnijim, možete poneti različite rekvizite. Možda se Vasa devojčica bavi baletom ili posebno  voli neku igračku ili princezu, baletska haljina ili haljina neke princeze će sigurno biti njeno omiljeno odelo za fotografisanje. Ako se Vaš sin bavi nekim sportom ili obožava nekog super heroja, sportska oprema ili kostim mogu biti idealan rekvizit za fotografisanje. Ako neko od porodice svira neki muzički instrument ili ima neki interesantan hobi, to takođe može biti sjajna ideja za fotografisanje.

Bake i deke su idealan dodatak porodičnom portretu. Tri generacije ili više, zajedno na porodičnom portretu, neprocenjivo bogastvo.